Beeld © ANP

Frits Huffnagel: 'Ik was niet dronken tijdens Goedemorgen Nederland'

30 oktober 2020 16:32

De kijkers van het WNL-programma 'Goedemorgen Nederland' keken raar op toen ze Frits Huffnagel (52) aan tafel zagen zitten. De oud-politicus schoof aan om te praten over de verkiezingen, maar hij kwam niet helemaal goed uit zijn woorden. Op Twitter lieten kijkers weten dat ze dachten dat hij dronken was, maar aan RTL Boulevard laat Frits weten dat dat zeker niet het geval was.

"Ik was niet dronken, geen medicijnen, geen drugs en ook geen TIA"

Frits was niet lang te zien in Goedemorgen Nederland. De VVD-adviseur was van 8 uur tot half 9 te zien in het programma, maar kwam allesbehalve goed uit zijn woorden. Ook keerde hij daarna niet meer terug, terwijl die suggestie wel werd gewekt. Frits laat aan RTL Boulevard weten dat er geen reden tot paniek is. "Ik was niet dronken, geen medicijnen, geen drugs en ook geen TIA. Ik had mij verslapen en was daardoor niet scherp."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasmine Sendar en Johan Vlemmix doen mee met First Dates

"Ik heb lieve reacties gekregen van mensen die zich zorgen maakten, dat is niet nodig. Ik ben waarschijnlijk een beetje oververmoeid en ben heerlijk gaan slapen", vervolgt hij. "Het komt ook niet door de man met wie ik volgende week zondag in First Dates zit", grapt de oud-politicus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jinek-kijkers zetten vraagtekens bij optreden Peter R. de Vries

Het veelbesproken fragment is momenteel niet meer te zien op NPOStart. WNL laat aan RTL Boulevard weten er naar aanleiding van de vele reacties voor te hebben gekozen om het fragment offline te halen, mede om hem te beschermen.

Frits is binnenkort te zien in een speciale vip-aflevering van First Dates. Sipke Jan Bousema ging hem voor en vertelde er in RTL Boulevard alles over.

Sipke Jan: 'First Dates spannendste dat ik ooit gedaan heb'

01:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!