Beeld © ANP

Aangeslagen Fred van Leer laat van zich horen na seksvideo

30 oktober 2020 20:14

Het zijn zware tijden voor Fred van Leer (43). Sinds er deze week een seksvideo van de presentator is verspreid, ontvangt Fred veel lieve berichten van mensen die met hem meeleven. Zojuist heeft hij voor het eerst van zich laten horen op social media.

"Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd"

De normaal zo goedlachse Fred heeft sinds de bewuste video naar buiten is gebracht geen reden meer om te lachen. Een dag nadat de rechter uitspraak heeft gedaan in de rechtszaak van Patricia Paay over hetzelfde onderwerp, werd de presentator slachtoffer. Via Instagram laat Fred nu aan zijn volgers weten hoe het gaat.

'Ik ben enorm geroerd door alle lieve berichten en het medeleven. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline.' Hij laat weten dat hij momenteel wordt omringd door mensen die goed voor hem zorgen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer slachtoffer van uitlekken seksvideo

Peter R. de Vries vindt het vanzelfsprekend verschrikkelijk wat Fred is overkomen. Hij leeft met hem mee en vertelt ook welke straf de verspreider van de video staat te wachten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!