Monique Westenberg Beeld © ANP/Laura Oldenbroek

Monique Westenberg weet wie de Panter in The Masked Singer is

31 oktober 2020 15:33

De tunnelvisie in 'Wie is de Mol?' is tegenwoordig niks bij de tunnel waar je induikt als je 'The Masked Singer' kijkt. De kijkers van gisteravond zijn nog steeds BN'ers aan het ontmaskeren. Ondertussen lijkt Monique Westenberg (42) zeker te weten wie zich in het pak van de Panter schuilhoudt.

"Het is Nicolette van Dam"

Monique en André zijn twee van de drie miljoen kijkers die gisteren vol spanning keken naar de twee ontmaskeringen in The Masked Singer. Maar zodra de Panter zendtijd krijgt, kan de zanger het niet laten om zijn vriendin eens te vragen of zíj het toevallig niet is. Mariska Bauer wist haar deelname per slot van rekening ook geheim te houden voor haar mannen. Maar nee, Monique blijft ontkennen.

Ze lijkt overigens wel zeker te weten wie in het pak van de Panter zit. 42, Orlando, gespierde man: de hints wijzen niet naar Monique. 'Het is Nicolette van Dam! Ik denk het echt. Ik ben het niet', houdt ze vol op de Instagram Stories van André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg stippelt toekomst met Roxeanne uit

Monique is niet de enige die doorheeft dat het bijna niet anders kan dat Nicolette 'ja' heeft gezegd tegen dit avontuur. Op Twitter wordt er ook al flink gespeculeerd. 'De panter is denk ik Nicolette van Dam! Gek op vlees (slagerij ouders), 2 welpjes, speelde lijk in Baantjer (heeft dus met Victor Reinier gespeeld), ondernemen (brasserie) en kindervriend (presenteert kinderprogramma.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze twee BN'ers zijn ontmaskerd in The Masked Singer

Vorige week zagen we hoe Ernst Daniël Smid en Mattie Valk het programma verlaten. In RTL Boulevard spraken ze uitgebreid over hun avontuur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!