Beeld © ANP

Simon Cowell gaat ondanks ongeluk in januari weer aan de slag

01 november 2020 11:11

Simon Cowell (61) is maanden na zijn fietsongeluk klaar om weer aan het werk te gaan. Het jurylid keert in januari terug achter de desk voor het komende seizoen van talentenjacht 'Britain's Got Talent'.

Cowell brak in augustus zijn rug op meerdere plekken door een ongeluk met een elektrische fiets en had tijd nodig om te herstellen. Hierdoor miste hij afleveringen van Britain's Got Talent en de Amerikaanse versie van de door hem bedachte talentenjacht. "Simon was er kapot van dat hij de show dit jaar miste. Maar hij heeft zich volledig gefocust op het beter worden en keert zeker weer terug in het panel", vertelt een ingewijde aan The Sun.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herstellende Simon Cowell weigert meewerking aan eigen programma

De televisieproducent was dankbaar dat hij de tijd had om op te knappen, te genieten van de zon in Los Angeles en zijn gezin. "Maar hij houdt van zijn werk en staat te popelen om weer aan de slag te gaan, zeker omdat Britain's Got Talent zo veel plezier en vermaak brengt in deze donkere tijden."

Bij de Britse talentenjacht werd Cowell vervangen door danser Ahley Banjo. In de VS namen verschillende sterren, onder wie Kelly Clarkson, zijn rol over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!