Beeld © ANP

Kasteel familie Meiland fors in prijs gedaald

01 november 2020 14:20

Het lijkt erop dat het befaamde kasteel van de familie Meiland voor een 'spotprijs' wordt weggedaan. Zo blijkt op de verkoopsite van het kasteel.

"De nieuwe eigenaar krijgt alles om het chateau als B&B uit te kunnen baten"

Het Franse kasteel is sinds 2019 in het bezit van de familie Meiland, maar zijn het inmiddels liever kwijt dan rijk. Inmiddels wonen Martien, Erica en Maxime weer in Nederland, maar het kasteel staat al geruime tijd in de verkoop. Door de coronacrisis konden er geen bezichtigingen plaatsvinden en is er nog altijd geen koper gevonden. Op de verkoopsite van het kasteel is nu te zien dat de prijs flink is gedaald. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland stuntelt en klaagt in Nederland rustig verder

De Meilandjes hebben flink hebben ingeleverd op de vraagprijs en zijn nu al tevreden met 998.000 euro voor het kasteeltje, in plaats van de eerder gestelde 1.25 miljoen euro. Hiervoor krijg je een woonoppervlakte van 950 m² en 20 slaapkamers. "Voor de vraagprijs van € 998.000,- wordt niet alleen het onroerend goed verkocht. Ook de meubelen in het chateau, aan het zwembad en op het terras, zijn inclusief. De nieuwe eigenaar krijgt alles om het chateau als B&B uit te kunnen baten, zoals de boekingssite, het linnengoed het servies en een zitmaaier en dergelijke", zo valt op de site te lezen. 

Het is geen geheim dat de verkoop van het chateau maar niet wil vlotten. In Chateau Meiland vertelden Erica en Martien al dat ze overwegen om alsnog een seizoen in het kasteel te draaien, mocht het niet worden verkocht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frikandel speciaal zorgt voor tranen bij familie Meiland

Toch hoeven de Meilandjes niet bang te zijn voor een financieel drama. Martien heeft onlangs zijn eigen boek uitgebracht en hiermee lijken de schaapjes wel op het droge te zijn. In Martien onthullen de flamboyante kasteelheer en de rest van het gezin hoe het nu écht zit met het vertrek van Carolien. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!