Beeld © YouTube: Remco Diepenhorst

Remco en Floor uit Love Island geven relatie-update

01 november 2020 17:05

Remco wist tijdens zijn deelname aan 'Love Island' de woede van de kijkers over zich heen te krijgen. Hij bekende al een vriendin thuis te hebben zitten, terwijl hij het ook gezellig leek te hebben met Imen. Hoewel hij en Floor Masselink deden doen lijken alsof de twee het erg gezellig samen hebben, zit de vork iets anders in de steel.

"Het is best ziek dat zoveel mensen dit geloven"

Remco liet eerder weten dat hij met zijn nieuwe liefde op vakantie is in Portugal. Daar blijkt Floor Masselink, die het Videoland-seizoen van Love Island won, ook te zitten. Als de twee elkaar daarna ook nog eens taggen op Instagram, lijkt de puzzel voor hun volgers simpel: Floor en Remco zijn meer dan vrienden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe liefde Remco uit Love Island is oude bekende

Toch willen de twee dit nieuws snel de wereld uit helpen. Remco deelt op YouTube een filmpje waarin hij en Floor het een en ander rechtzetten. "Wij kwamen elkaar tegen en we zijn uit eten geweest en we hebben een hele leuke avond gehad", vertelt Floor. Volgens Remco werd het nieuws over de twee daarna veelvuldig opgepikt, maar er is helemaal geen sprake van een relatie. "We willen hiermee duidelijk maken dat op social media van een mug een olifant kan worden gemaakt. (…) Het is best ziek dat zoveel mensen dit geloven."

"Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen hierin trappen en hoe naïef social media eigenlijk is", vervolgt Remco. "Je moet niet zomaar alles geloven", besluit hij zijn bericht. De reacties onder de video zijn echter niet mals. 'Gast, jij hebt zes weken lang Nederland en België voorgelogen en verwijt mensen dat ze bepaalde dingen geloven', schrijft een van de kijkers. 'Je kon ook gewoon een statement op Instagram maken als je het allemaal zo erg vond', laat iemand anders achter.

Remco moest tijdens Love Island bekennen dat hij Imen én de kijkers flink had bedrogen. In Love Check-up moet hij dan ook met de billen bloot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remco klapt uit de school: 'Imen gooide mij voor de leeuwen in Love Island'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!