OG3NE Beeld © ANP

OG3NE-zusjes zouden Dolly Parton graag spreken na compliment

02 november 2020 12:05

De meiden van OG3NE kregen onlangs een ontzettend groot compliment. Countrylegende Dolly Parton (74) was namelijk erg onder de indruk van hun cover van haar wereldhit 'Jolene'. De zussen zouden Dolly nu graag een keer willen ontmoeten, vertellen ze aan 'NU.nl'.

"Wellicht komt dat nog"

Amy, Lisa en Shelley hebben nog geen contact gehad met Dolly, vertellen ze aan NU.nl. "In deze tijden is dat lastiger, anders had je misschien gezegd: we komen een keer Dolly's kant op. Dus wellicht komt dat nog, als de situatie weer wat rustiger is. Het is natuurlijk onwijs gaaf dat ze ons die geweldige complimenten heeft gegeven. Het zou echt leuk zijn om haar een keer te spreken", aldus de zussen.

In de video hieronder is vanaf ongeveer acht minuten te zien hoe Dolly reageert op de cover van OG3NE.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dolly Parton geeft OG3NE groot compliment

Tijdens de coronacrisis besloten de zussen vanuit hun huis meerdere covers op te nemen van populaire nummers. En dat heeft hen zeker geen windeieren gelegd. Niet alleen Dolly Parton was onder de indruk van een cover van OG3NE, maar ook de wereldwijd populaire band Queen. "Queen heeft ons optreden van 'Bohemian Rhapsody' op hun Instagram-kanaal geplaatst en we hebben een privébericht gekregen van een van de bandleden van Earth, Wind & Fire over de medley die we zongen."

In de video hieronder zie je hoe de zussen wisten te scoren met hun thuisisolatie-clips.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

OG3NE met mond vol tanden na ontknoping I Can See Your Voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!