Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer niet langer in het ziekenhuis

02 november 2020 16:31

Fred van Leer (44) heeft het ziekenhuis verlaten nadat hij zondagmiddag 'ter observatie' werd opgenomen. Dat laat zijn management weten aan RTL Boulevard.

"Hij vindt het hartverwarmend en wil iedereen dan ook enorm bedanken"

Het management laat weten dat Fred erg moe is, maar dat het goed met hem gaat. "Fred is inmiddels naar een onbekende locatie vertrokken om bij te komen, maar is dankbaar voor iedereen die met hem meeleeft. Hij vindt het hartverwarmend en wil iedereen dan ook enorm bedanken. Alle mooie en bijzondere berichten geven hem steun en kracht."

De presentator en stylist liet vrijdag nog weten 'even van de radar te verdwijnen' nadat een dag eerder een seksvideo van hem uitlekte. 'Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd', schreef hij op Instagram. 'Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline. Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fred ontvangt massale steun na ziekenhuisopname via #TeamFred

Wie verantwoordelijk is voor het lekken van de video is nog onduidelijk. De beelden, die bijzonder heftig zouden zijn, gaan vooral rond op social media. Verschrikkelijk, aldus goede vriendin Kim-Lian van der Meij. 'Jij staat straks weer rechtop in de wind als die mega sterke en grote prachtige boom', schreef ze op social media met #TeamFred. En zo waren er vandaag nog meer BN'ers die hem een hart onder de riem staken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Aangeslagen Fred van Leer laat van zich horen na seksvideo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!