John de Mol Beeld © ANP

Geen coronacrisis voor John de Mol: opnieuw rijkste BN'er

02 november 2020 18:04

John de Mol (65) kan zich ook dit jaar weer de hoogst genoteerde BN'er in de 'Quote 500' noemen. De Talpa-oprichter staat met een geschat vermogen van 2,4 miljard op de zesde plek in de jaarlijkse lijst van rijkste Nederlanders.

John boerde het afgelopen jaar wel minder goed dan vorig jaar. Toen stond de televisiemagnaat met een geschat vermogen van 2,7 miljard op de vierde plaats in de lijst. Ook Joop van den Ende, een andere bekende in de hoogste regionen van de Quote 500, is een paar plekjes gedaald: van 17 naar 20. Wel is zijn geschatte vermogen gegroeid van 1,6 naar 1,7 miljard euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen gaf opmerkelijk cadeau aan John de Mol

Reinout Oerlemans is eveneens gedaald in de lijst ten opzichte van vorig jaar, terwijl zijn vermogen opnieuw op 170 miljoen wordt geschat. De tv-producent is nu op 279 te vinden in plaats van op 264. Dj Tiësto (170 miljoen) is juist weer wat gestegen, van 285 naar 281.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reinout Oerlemans verkoopt dansshow aan grote zender in VS

De rijkste Nederlander is wederom Heineken-grootaandeelhouder Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van de overleden Freddy Heineken. Zij staat met 12,1 miljard euro bovenaan in de nieuwste Quote 500.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!