Beeld © ANP

Kris Jenner staat pal achter dochter Kendall na verjaardagsfeest

03 november 2020 01:33

Kris Jenner (64) heeft in een gesprek met het radioprogramma 'Andy Cohen Live' gereageerd op de commotie die is ontstaan nadat haar dochter Kendall afgelopen weekend haar 25e verjaardag vierde tijdens Halloween. Hierbij zouden gasten geen mondkapje hebben gedragen en hielden ze ook niet genoeg afstand van elkaar. Volgens Kris was iedereen van tevoren getest op het coronavirus en mochten gasten pas naar binnen wanneer ze niet besmet waren.

"We nemen het virus zeer serieus"

"Bij aankomst werd er getest en moesten mensen een half uur op hun uitslag wachten. We nemen het virus zeer serieus en wilden er dus 100% zeker van zijn dat iedereen oké was. Daarbij waren alle gasten een paar dagen voor het feestje ook al eens getest, dus veiliger dan dit kon niet. Dat mensen kritiek hebben op wat wij doen kan ik niet controleren. Wat ik als moeder wél kan controleren, is hoe wij met dergelijke situaties omgaan. Nou, zo dus," aldus Kris.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner beschuldigd van seksueel wangedrag

De Kardashians worden sowieso elke week getest op het coronavirus. "Wij werken in de televisiewereld, waarbij je dagelijks te maken hebt met een groep mensen waarmee je werkt. Om elkaar te beschermen tijdens de opnamedagen moet iedereen steeds opnieuw getest worden. En dat is alleen maar goed."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!