Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Zo gaat Sylvie Meis om met haatberichten op social media

03 november 2020 11:17

Sylvie Meis (42) is een drukke en veelbesproken vrouw. Door haar vele werbung-berichten op sociale media, duikt ze regelmatig op in menig Instagram-feed. Daardoor wordt ze vaak bedolven met hatelijke reacties, maar daar weet La Meis wel mee om te gaan.

"Dat hoort erbij en is iets waarmee je jezelf kunt verbeteren"

Sylvie doet een boekje open in de podcast van Die Alexander Nebe Show. Hierin vertelt ze dat ze inmiddels een manier heeft gevonden om met alle kritiek om te gaan. "We weten allemaal: die haters zijn er, maar die zijn juist motivatoren voor mij", zo legt ze uit. "Ik heb voor mijzelf de beslissing genomen dat ik normale kritiek altijd als iets goeds beschouw. Dat hoort erbij en is iets waarmee je jezelf kunt verbeteren, omdat ik daar ook van leer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Exclusief: Sylvie Meis over waarom Niclas niet op de foto wil

Toch moeten haar volgers oppassen, want ze is ook niet bang om mensen te weren van haar pagina. "Alleen alles wat superbeledigend is of echt gemeen, dat negeer ik of ik blokkeer die persoon. Zij hebben ook niets te zoeken op mijn profiel."

Sylvie stapte onlangs nog in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas. Sylvies grote liefde wilde echter niet op de foto. Hieronder legt ze uit waarom niet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!