Beeld © YouTube: @monicageuze

Monica Geuze zet drastisch besluit door

3 november 2020 11:41

Monica Geuze heeft een tijd geleden een zeer drastisch besluit genomen. De 25-jarige influencer is niet vies van een tatoeage hier en daar, maar is inmiddels wel uitgekeken geraakt op enkele plaatjes. Dus zet ze de laser er wederom op en wist daarmee een stukje van haar verleden.

"Het is echt even doorbijten"

De YouTube-ster heeft onder meer in haar nek het woord Joy getatoeëerd; dat liet ze in 2018 zetten in het programma Tattoo Trippers. Hiervoor vertrok ze samen met presentator Kay Nambiar naar Tokio, om daar de beste tattoo-artist te vinden.

Maar dat is niet de enige tatoeage die het moet ontgelden. Ook de befaamde couple tattoo die ze samen met haar ex Lars Veldwijk heeft laten zetten, moet eraan geloven. De twee lieten dit plaatje in 2018 zetten, maar Monica wil er nu vanaf. "Het is echt even doorbijten. Maar als het gedaan is, is het ook gedaan", zo vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Onder druk gezet om zwangerschap bekend te maken'

Monica en Lars kondigden in november 2019 aan dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Lars vertrok vervolgens naar Zuid-Korea om daar te voetballen, terwijl Monica samen met dochtertje Zara-Lizzy achterbleef in Nederland. Inmiddels is Monica weer in love. Samen met Robbert heeft ze de tijd van haar leven.

Lars dook ook op in de Videoland-serie Like Monica. Die reeks gaf een uniek inkijkje in haar leven en ze vertelde er onlangs alles over in RTL Boulevard.

Monica Geuze doet boekje open over Videoland-serie

03:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!