Gordon schrijft voor het eerst kinderboek

03 november 2020 18:58

Gordon (52) heeft voor het eerst een kinderboek geschreven. De zanger en presentator is na Maxime Meiland (24) en Roxeanne Hazes (27) de derde BN'er die dit jaar is gevraagd om een sinterklaasboek te pennen.

"Ik hoop vooral dat als mijn verhaal voorgelezen wordt aan de kinderen door opa of oma, zij beiden zich ermee kunnen vermaken"

De klus was een uitdaging voor Gordon. "Mensen zullen bij mij niet meteen denken aan een kinderboekenschrijver en om in de gedachtewereld te kruipen van kinderen vond ik ook erg lastig", laat de zanger weten aan RTL Boulevard. "Ik hoop vooral dat als mijn verhaal voorgelezen wordt aan de kinderen door opa of oma, zij beiden zich ermee kunnen vermaken."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gordon hervat opnames voor 100 Jaar Jong

In Sinterklaas en de vuurvliegjes valt de stroom uit tijdens een storm en ontstaat er paniek in het paleis van de goedheiligman. Cadeautjes rondbrengen is namelijk onmogelijk als het aardedonker is, maar dan bedenkt Sinterklaas een oplossing.

De boeken van Gordon, Maxime en Roxeanne zijn vanaf 15 november gratis bij bepaalde aankopen te krijgen in een aantal grote landelijke supermarkten. De reeks sinterklaasboeken door BN'ers is een initiatief van Unilever en is inmiddels toe aan de zeventiende editie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!