Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise had identiteitscrisis tijdens eerste lockdown

4 november 2020 09:50

Famke Louise (21) vertelt in een openhartig interview met 'Grazia' dat ze tijdens de eerste lockdown in Nederland last had van een burn-out. De zangeres zag in die periode even niet meer in wie ze zelf nou precies was.

"Mijn hele image was door iemand anders in elkaar gezet"

"Ik was mezelf gewoon kwijt, mijn hele imago was door iemand anders in elkaar gezet", zegt Famke Louise, die denkt dat dit de oorzaak van haar burn-out was. Ze wist na een tijdje niet meer wie ze was en wie ze wilde zijn.

Door de gedeeltelijke lockdown kreeg Famke Louise meer tijd om na te denken over zichzelf. In die tijd werd ze geconfronteerd met persoonlijke problemen die ze eerder altijd heeft genegeerd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise maakt nieuw statement, mét mondkapje

Haar herstel heeft de zangers te danken aan haar moeder. "Ik nam haar mening nooit heel serieus, maar dat ben ik de laatste tijd wel gaan doen en daar ben ik heel blij om. Ze ziet altijd het goede in mij en blijft positief denken."

Onlangs beleefde Famke Louise een absolute horrorweek toen ze meedeed aan de #ikdoenietmeermee. In de video hieronder vertelt Famke wat ze allemaal over zich heen kreeg in die week.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Moeder Famke Louise had slapeloze nachten na #Ikdoenietmeermee

Famke Louise exclusief over horrorweek: mentaal kapot

05:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!