Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer wil 'even met rust gelaten worden'

04 november 2020 11:49

Fred van Leer (44) wil even met rust gelaten worden. Dat heeft zijn manager woensdag laten weten. "Fred richt zich op dit moment op zijn eigen gezondheid. Dat heeft prioriteit", laten ze weten.

"Fred richt zich op dit moment op zijn eigen gezondheid. Dat heeft prioriteit"

De stylist van de sterren liet dinsdag even van zich horen, voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname van zondag. Op Instagram deelde hij een boodschap die hij van een verpleegkundige kreeg.

'Ben zo geraakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart', schreef Fred.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fred van Leer niet langer in het ziekenhuis

Fred werd zondag om onbekende reden opgenomen 'ter observatie'. Maandag mocht hij weer naar huis. "Hij is erg moe maar het gaat goed met hem", liet zijn management toen weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangeslagen Fred van Leer laat van zich horen na seksvideo

Donderdag lekte een seksvideo uit van de stylist. Hij liet daarop vrijdag op Instagram weten het verschrikkelijk te vinden en voorlopig offline te gaan. Zijn manager wil niet zegen of Fred aangifte doet van het lekken van de beelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!