Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard zou gastric bypass aan niemand aanraden

4 november 2020 17:40

Door de gastric bypass die Patty Brard (65) twee jaar geleden onderging, veranderde ze niet alleen van buiten. Ook van binnen maakte Patty een proces door. Hoewel ze met maatje 36 strakker dan ooit in haar vel zit, raadt ze het toch niemand aan.

"Mensen die denken dat dit de oplossing is, hebben het écht niet begrepen"

Absoluut niet zelfs, vertelt ze in VROUW Magazine. Patty: "Mensen die denken dat dit de oplossing is, hebben het écht niet begrepen, want het begint pas na de operatie. Je moet ontzettend gezond en gedisciplineerd gaan leven. En als je dat niet kunt opbrengen, zijn de gevolgen veel erger." 

Zo moet de presentatrice om de twee uur iets eten, zelfs als ze geen honger heeft. "En als je iets verkeerds eet of te veel, kun je erg ziek worden (...) Verder is het geen fijn gevoel, want eigenlijk leef je continu met een gevoel van trek", aldus Patty. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Talkshow Gordon en Patty Brard op de lange baan

Hoewel Pat het dus niet zou aanraden, heeft ze geen spijt van haar eigen besluit. "Ik zit nu niet meer in de doelgroep van slachtoffers van diabetes. Want misschien was ik daaraan overleden, net als mijn broertje. Dus ja, dat is het me wel waard geweest. Ik wil gewoon heel graag nog twintig gezonde jaren."

Patty woog 97 kilo voordat ze onder het mes ging. "Dat is gewoon over een periode van 25 jaar elk jaar 2 kilo erbij, dan heb je het voor mekaar", aldus La Brard. Ze had ervoor kunnen kiezen om het zoveelste dieet een kans te geven, maar volgens een dokter zou het jaren duren voordat ze weer een gezond gewicht zou bereiken. "Die tijd had ik gewoon niet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard zit in de lappenmand en moet naar ziekenhuis

Patty zit de laatste tijd extra lekker in haar vel omdat ze na elf jaar dochter Priscilla weer in de armen heeft kunnen sluiten. Volgens de twee is het tijd voor een nieuwe start.

Patty over hereniging: 'We sloegen de armen om elkaar heen'

03:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard snapt niets van Televizier-nominatie Miljuschka

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!