Beeld © ANP

Vader laat Lady Gaga vallen en blijft Trump steunen na belediging

4 november 2020 20:16

Lady Gaga kan niet rekenen op de steun van haar vader nadat president Donald Trump haar had beledigd. Maandag noemde de president Stefani Germanotti, zoals de zangeres voluit heet, "niet al te best".

Dat weerhield vader Joe Germanotta er niet van om zijn steun te betuigen aan de presidentskandidaat, schrijft People Magazine. "Trump 2020", plaatste hij op Twitter. Niet lang daarna verwijderde hij het bericht weer. "Het is misschien opgevallen dat mijn politieke en spirituele opvattingen verschillen", liet hij later aan The New York Post weten. Ook dat bericht staat ondertussen niet meer online.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Campagneleider Trump haalt uit naar Lady Gaga

Maandag haalde Trump flink uit naar Lady Gaga, Jon Bon Jovi, Beyoncé en Jay-Z nadat die hun steun hadden geuit voor presidentskandidaat Joe Biden. "Ach, nu heeft Sleepy Joe de steun van Lady Gaga", zei Trump toen. "Ik kan jullie zoveel verhalen vertellen over die vrouw, echt geloof me. Jon Bon Jovi is net zo'n geval. Altijd als we elkaar tegenkomen dan kust hij de grond waarop ik loop en zegt hij: 'Oh Mister President dit, oh Mister President dat'. Hij probeert er altijd iets voor zichzelf uit te halen, net zoals al die andere types."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!