Beeld © ANP

André Rieu komt met twee extra Vrijthofconcerten

5 november 2020 16:02

De reeks optredens van André Rieu (71) en het Johan Strauss Orkest op het Vrijthof wordt met twee shows uitgebreid. Dat maakte de Limburgse violist donderdag bekend. Ook op 23 en 24 juli staat hij op het bekende plein in Maastricht.

"Ik denk dat we hoop, vreugde en muziek in ons leven nu meer dan ooit nodig hebben"

André heeft sinds maart geen concert meer kunnen geven en kijkt daarom juist extra uit naar de optredens die volgend jaar op de planning staan. "Ik denk dat we hoop, vreugde en muziek in ons leven nu meer dan ooit nodig hebben. Daarom ben ik heel blij vandaag twee extra concerten op het Vrijthof aan te kunnen kondigen", laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Rieu wil niet praten over een van zijn bekendste hits

In totaal staat de maestro volgend jaar juli veertien keer op het Vrijthof. Hij begint zijn concertreeks op 1 juli en treedt dan achtereenvolgens iedere dag tot en met 4 juli op. Daarna staat hij van 8 tot en met 11 juli op de bühne om daar vervolgens van 15 tot en met 18 juli weer terug te keren. Op 23 en 24 juli geeft hij dus voorlopig zijn laatste shows.

Tickets voor de nieuwe data gaan vrijdagmiddag in de verkoop. André: "We kunnen het nauwelijks afwachten om komende zomer in Maastricht samen met onze fans uit de hele wereld het leven weer te vieren, met liefde en veel muziek!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!