Beeld © ANP

Kendall en Kylie Jenner spraken een maand niet met elkaar

06 november 2020 17:27

Drama in huize Jenner! De zusjes Kendall (25) en Kylie (23) hebben elkaar 'ongeveer een maand' niet gesproken na hun gevecht in Palm Springs. In een teaser van de aankomende aflevering van 'Keeping Up with the Kardashians' onthulde Kendall dat het de langste tijd ooit is geweest dat de twee elkaar niet hadden gesproken.

"We hebben elkaar nog nooit zo lang niet gesproken"

De realityzussen hadden vorige maand slaande ruzie tijdens de opnames van KUWTK. Kylie had namelijk kledingstukken gepikt die Kendall graag wilde dragen. Volgens Kendall moest zij nu door Kylie underdressed de deur uit. De twee raakten hierom in gevecht en Kylie zette vervolgens de hak van een schoen in de nek van Kendall. Vanaf het moment dat dit gevecht plaatsvond spraken de zusjes elkaar bijna een maand niet.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kris Jenner staat pal achter dochter Kendall na verjaardagsfeest

Dat ligt volgens Kendall aan Kylie. "Ik heb al sinds een lange tijd geen contact met haar", vertelt Kendall in de teaser van de aflevering. "Wat heel raar is; we hebben elkaar nog nooit zo lang niet gesproken." Ook Kim en Khloe zeggen dat Kylie een nogal strijdlustige toon aansloeg over het onderwerp. "Ik heb haar een bericht gestuurd met: 'Hoe lang ga je niet meer praten met Kendall?''', legt Khloe uit. "Waardoor ze een soort van knapte."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim Kardashian krijgt hologram van overleden vader cadeau

Gelukkig voor de bekende familie is het na een maand eindelijk uitgesproken. Het eerste contact dat de zusjes met elkaar hadden, was via Instagram, toen Kylie een foto postte met haar en Kendall erop. 'Hebben wij geen ruzie?', reageerde Kendall, waarop Kylie zei: 'Ja, maar mijn borsten staan hier goed op.' Uiteindelijk zette Kendall haar trots opzij en nam contact op met haar zusje. "Voordat Kylie en ik ruzie kregen, liet ze me een heel goed boek zien en er was een hele paragraaf over trots en hoe trots slechts een verlengstuk van angst is", legde Kendall uit. "En het deed me denken aan mijn ruzie met mijn zus, omdat we allebei alfa- en stoere meisjes zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!