Beeld © Getty Images

Is er een kleine Bieber op komst? Hailey Bieber reageert

06 november 2020 18:36

Het gonst al weken van de geruchten dat Hailey Bieber (23) in verwachting zou zijn van haar grote liefde Justin (26). Het Amerikaanse model maakt via Instagram echter korte metten met deze roddels.

'Het gaat gebeuren, maar niet nu'

Via Instagram Stories laat Hailey Bieber weten dat er geen kleine spruit in aantocht is. 'Dus stop alsjeblieft met het schrijven van verhalen die niet waar zijn. Focus je liever op wat echt belangrijk is: de verkiezingen.' Het model haalt in haar bericht uit naar het tijdschrift Us Weekly, dat volgens haar een artikel hierover zou plaatsen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Justin en Hailey Bieber spreken openhartig over relatiebreuk

Twee jaar geleden gaven Justin en Hailey elkaar het ja-woord. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren. De tortelduifjes zouden hun liefdesgeluk willen bezegelen met een baby. Tot nu toe is er dus nog geen sprake van gezinsuitbreiding. Wel had Hailey eerder dit jaar aangegeven dat het plan wel zeker op tafel ligt, maar niet in de nabije toekomst.

"Het rare is dat ik altijd al op jonge leeftijd kinderen wilde hebben, maar nu ik getrouwd ben voel ik minder de drang", vertelde Hailey aan de Italiaanse Vogue. "Ik ben een ambitieuze vrouw met veel projecten. Het gaat gebeuren, maar niet nu.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Justin en Hailey Bieber trekken zich terug in Canada

Ondanks de coronapandemie heeft Justin Bieber het nog aardig druk. Zo heeft hij zijn eigen Crocs-lijn gelanceerd en is hij ook aan de muzikale weg aan het timmeren. Vorige maand trad hij voor het eerst op met zijn nieuwe single. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!