Johnny Depp Beeld © ANP

'Hollywood-carrière Johnny Depp voorbij na smaadzaak'

7 november 2020 14:10

De toekomst van Johnny Depp’s (57) acteercarièrre ziet er niet rooskleurig uit. Dat zegt althans media-advocaat Mark Stephens in de 'Daily Mail'. Nadat de acteur maandag de smaadzaak tegen tabloid 'The Sun' verloor, denkt hij dat de acteur niet meer zo snel aan werk komt.

"Hij zal onthouden worden als een vrouwenmishandelaar, een dronkaard en een drugsgebruiker"

"Het is verschrikkelijk voor Depp", zegt Mark. "Hij zal onthouden worden als een vrouwenmishandelaar, een dronkaard en een drugsgebruiker. Het zal op zijn grafsteen staan." De advocaat baseert zijn uitspraak op het feit dat Johnny Depp vrijdag bekendmaakte dat hij moest vertrekken bij Harry Potter-filmserie Fantastic Beasts.

Johnny liet vrijdag weten op Instagram dat filmstudio Warner Bros. hem heeft verzocht op te stappen uit de franchise. "En ik heb dat verzoek gerespecteerd en ik ben het ermee eens", schreef de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Johnny Depp gaat in hoger beroep na uitspraak in smaadzaak

Johnny Depp had The Sun aangeklaagd wegens smaad omdat hij in een artikel uit 2018 een 'vrouwenmishandelaar' werd genoemd. Een rechter oordeelde maandag dat onvoldoende is bewezen dat er in het artikel sprake is van smaad en dat Johnny zijn ex-vrouw Amber Heard wel degelijk heeft mishandeld. Johnny gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

Deze ranzige details kwamen aan het licht in de rechtszaak van Johnny Depp tegen The Sun

04:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:L

Amber Heards zus smeekte haar niet met Johnny Depp te trouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!