Beeld © SBS/Talpa

Ex- huisvriendin Caroline: 'Uitspraken van Martien doen me zeer'

08 november 2020 11:39

Lange tijd waren Caroline van Eeden en Martien Meiland (59) de grootste vrienden van elkaar. Caroline ging als huisvriendin zelfs mee naar Chateau Marillaux. Toen kwam ineens het vertrek van Carolien uit 'Chateau Meiland'. Sindsdien is er nauwelijks contact. Er is nu een boek verschenen waarin Martien pittige uitspraken doet over zijn voormalige vriendin. En dat heeft Caroline flink geraakt.

"Dat doet zeer"

Caroline vertelde bij Shownieuws over de ruzie tussen haar en Martien, die nogal dik is aangestipt in de biografie over het leven van de kasteelheer. "Er zijn genoeg dingen die mij hebben geraakt, omdat ik met Martien een heel mooie vriendschap heb gehad. Dat doet zeer, maar uiteindelijk mag ieder z’n eigen verhaal geloven. Ik denk dat dat het beste is", vertelde Caroline.

Toch besluit Caroline niet verder in te gaan op de vraag om haar kant van het verhaal te vertellen. "Ik heb mijn verhaal en dat hou ik voor mezelf."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caroline vertelt hoe het écht gaat na breuk met de Meilandjes

Een poos terug vertelde Caroline dat ze dolgraag nog eens lekker wilde wijnen met de Meilandjes, nu ze weer in Nederland wonen. Maar die deur is recht in haar gezicht dichtgesmeten. "Als de een het wel wil en de ander niet, dan zeg ik: dan is dat zo. Dat respecteer ik ook. Ik vind het jammer, maar weet je: een schip gaat altijd vooruit en nooit achteruit."

Ook RTL Boulevard sprak Caroline over de passages over haar in het boek van Martien. In de video hieronder zie je er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!