Beeld © ANP

Ex GTST-ster Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

08 november 2020 12:51

Ontzettend leuk nieuws voor Melissa Drost (35), bekend uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De actrice die jarenlang de rol van Sjors vertolkte is namelijk weer helemaal gelukkig in de liefde.

"Deze vraag komt heel vaak voorbij"

Op haar Instagram Stories kreeg Melissa de vraag of ze weer gelukkig is in de liefde. Ze had namelijk een tijd lang een relatie met Alkan Çöklü, haar tegenspeler in GTST. 'Deze vraag komt heel vaak voorbij', schrijft Melissa. Even later laat ze weten 'deeply in love' te zijn. Met wie Melissa momenteel gelukkig is, is niet bekend.

Ook gaat Melissa verder in op haar tijd in de langstlopende soapserie van Nederland. Hoewel ze het jammer vond Meerdijk te moeten verlaten, heeft de actrice er uiteindelijk wel vrede mee. 'De rek was er een beetje uit bij dit personage. Dat voelde ik aan alles. Volledig mee eens dat Sjors er is uitgeschreven.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Melissa Drost reageert op vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden

Het is nu een tijdje geleden dat Melissa als Sjors Langeveld verdween uit GTST. Maar ook haar ex en ex-tegenspeler Alkan heeft de soap nu moeten verlaten. In de video hieronder vertelt hij daar alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!