Beeld © ANP

Jeroen Pauw twijfelt niet aan zijn nieuwe programma

08 november 2020 14:05

Jeroen Pauw (60) heeft het volste vertrouwen in zijn nieuwe programma 'Pauw Komt Binnen', waarin hij met een talkshowtafel door het land trekt. Hij kan zich niet voorstellen dat het slecht wordt ontvangen, zei hij zondag in het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune'.

"Nee, dat doet het niet"

"Nee, dat doet het niet", antwoordde Jeroen toen hem werd gevraagd zich voor te stellen dat het programma slecht zou scoren. "Dat is net zoiets als zeggen dat je morgen als vrouw wakker wordt. Dat is niet zo."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jeroen Pauw grapt over imago als vrouwenverslinder

Qua kijkcijferaantallen weet Jeroen het niet goed. "Maar dat maakt me ook niet zo heel veel uit. Ik heb eigenlijk nooit gemerkt dat dat een kwestie is geweest. Voor mezelf niet en ook niet voor dit programma", zegt hij. "Ik bedoel dit niet arrogant, maar de uitzending die wij voor vanavond hebben gemaakt is gewoon een goede uitzending. Dat weet ik. Ik zat er goed in. Het zijn mooie gasten die mooie verhalen vertellen met een kop, staart en middenstuk."

De eerste uitzending wordt zondagavond uitgezonden. "Misschien kijken er vanavond 500.000 mensen naar. Dan zou ik denken: fantastisch. Misschien kijken er 700.000. Dan denk ik: goh best veel. Maar het programma is goed."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!