Beeld © ANP

Bonje met de buren: Connie Witteman ziedend op Albert Verlinde

09 november 2020 11:42

Nederland lijkt een burenruzie rijker te zijn. Connie Witteman (69) is namelijk woedend op haar buurman Albert Verlinde (59). Op social media haalt Connie flink uit naar Albert, nadat hij gisteravond op zijn beurt het een en ander over Connie te vertellen had.

"Sowieso hou ik er niet van als mannen vrouwen bedreigen"

Connie deed op haar Instagram gisteren haar beklaag over het feit dat vakantiereizen naar de Caribische eilanden wél mogen. "Er is natuurlijk een enorme hausse naar tickets voor Curaçao en Bonaire, maar hoe dan? Daar is de horeca wel open en hoef je denk ik geen mondkapjes op", vroeg ze zich af. Daarop deelde Connie een sneer uit naar minister-president Mark Rutte. "Ik vind het een heel onverantwoordelijk iets wat hier neer wordt gelegd. Rutte, je zit nu echt te kutten", brieste Connie.

Dat schoot bij Albert, aanhanger van de VVD, in het verkeerde keelgat. Hij snapte zijn buurvrouw totaal niet. "Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Ik vind dit zo: waarom dóe je dit nou? Wat heeft dit nou voor zin? Het is toch niet Rutte die zegt dat dit kan? Er zit een heel team achter van mensen", zei Albert.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Connie Witteman oogst bakken kritiek na optreden in Jinek

En die woorden van Albert vallen bij Connie dan weer compleet verkeerd. In een nieuw bericht op Instagram laat ze blijken hoe kwaad ze is op haar buurman. 'Ik ben in shock, omdat Albert Verlinde mij gisteravond bewust schoffeerde', begint Connie. 'Omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren heb gezegd.' Vervolgens dreigt Connie aangifte te doen van bedreiging, omdat Albert zei dat hij haar door het trappenhuis wilde trekken.

Connie ligt de laatste tijd ook nog in de clinch met iemand anders: haar ex, Eugène van Dun. Ze hebben ruzie over een behoorlijke som geld. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!