Echte Gooische Moeders Beeld © RTL/Nick van Ormondt

Echte Gooische Moeders verwelkomen Florine officieel bij de club

09 november 2020 15:16

Om onderdeel te worden van de Echte Gooische Moeders club, moet je van een Echt Gooisch Meisje natuurlijk wel gepromoveerd zijn tot moeder. Florine hoort er nu officieel bij, want ze is op 8 november bevallen van zoon Beer. De andere moeders hebben haar uiteraard gefeliciteerd.

"En je weet wat tante Paula zegt hè: Beter verwend, dan verwaarloosd!”

Terwijl haar Gooische vriendinnen Pauline, Leslie, Bo en Kimberly al jaren tot de nek in de poepluiers zitten, begint dit nieuwe hoofdstuk sinds gisteren ook voor Florine. De mama's zijn maar wat blij dat de kinderwens van hun Gooische vriendin in vervulling is gegaan en dat ze bevallen is van haar eerste kindje. En zoals dat in 2020 gaat wordt ze niet alleen privé, maar óók via social media gefeliciteerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeder Pauline gaat strijd tegen de kilo's aan

'Vandaag is onze Flo officieel een Échte Gooische Moeder geworden van Beer!' deelt een trotse Pauline met haar volgers. 'Gefeliciteerd papa en mama!!! En je weet wat tante Paula zegt hè: 'Beter verwend, dan verwaarloosd!' Hij kan immers niet genoeg liefde en aandacht van jullie krijgen, geniet.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gieren om hysterische quotes van Echte Gooische Moeders

Ook Bo is in de wolken met het nieuws. 'Trots op onze vriendin die vandaag mama is geworden van zoontje Beer. Hoe geweldig is zijn naam.' Kimberly: 'Wauwie gefeliciteerd. De naam is zo lief.'

Sinds de opnames van Echte Gooische Moeders zijn de vrouwen weer een stuk closer met elkaar geworden. Pauline vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat die hechte band van vroeger de afgelopen jaren flink verwaterd is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!