Beeld © ANP

Bibi Breijman over stulpje: 'Het lijkt hier net een stripclub'

09 november 2020 18:01

Ooit was het een bordeel en woonden er nazi's, nu is het de woning van Waylon (40) en Bibi (28). Het koppel opent speciaal voor 'LINDA.loves' eenmalig de deuren van hun historische Hilversumse woning. En in die woning doet Bibi een paar bijzondere uitspraken.

"Er was geen houden meer aan"

Een huis met zo'n rijke, niet altijd even mooie geschiedenis, wil het koppel graag in tact houden. Van de 120 jaar oude parketvloer tot de Balinese accenten: Waylon en Bibi houden het graag in ere. Maar dat Waylon ook een bordeel-element terug zou laten keren, is iets wat ook voor Bibi een grote verrassing was. Toen ze na vier maanden relatie ontdekten dat ze in verwachting was, trok ze bij de zanger in.

"Er was geen houden meer aan", herinnert Bibi zich. De babykamer en badkamer moesten razendsnel aangepakt worden ter voorbereiding op de komst van dochter Teddy. "Ik heb veel aan Willem overgelaten. Met als resultaat dat we nu door het hele huis ledstrips hebben – als ze branden lijkt het hier net een stripclub. Verschrikkelijk, maar ik had destijds de energie niet om te protesteren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ondeugend dochtertje verandert interieur bij ouders Waylon

Ook een kijkje in het huis nemen van Waylon en Bibi? Je kunt even spieken in onderstaande video, waarin Teddy haar eerste auto van haar vader krijgt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!