Everon Jackson Hooi en Marly van der Velde Beeld © RTL

Everon Jackson Hooi: 'Als Marly stopt, verlaat ik GTST ook'

09 november 2020 17:26

'Goede Tijden, Slechte Tijden' bestaat alweer 30 jaar en een goede vijftien daarvan kunnen de kijkers al genieten van Bing en Nina. De twee vormen sinds vijf jaar ook een koppeltje, waar ze in het 'GTST Magazine' openhartig over vertellen.

"Ik hoef maar naar Marly te kijken en ik weet wat ze bedoelt"

Everon Jackson Hooi en Marly van der Velden doen in het GTST Magazine een boekje open over hun tv-relatie. De acteurs vormen al vijf jaar een koppel in Meerdijk en hebben vele ups en downs meegemaakt als hun personages Bing en Nina. Ze kennen elkaar inmiddels door en door. "Ik hoef maar naar Marly te kijken en ik weet wat ze bedoelt", verklaart Everon. De twee zijn zo op elkaar ingespeeld, dat ze de serie ook niet zonder elkaar zouden willen maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex GTST-ster Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

"We spreken elkaar al elke dag, Marly is vaak de eerste die ik zie in de ochtend", legt Everon uit. Hoewel ze elkaar graag zien, hoeven ze 'niet 's avonds ook nog samen te eten'. "Maar als Marly ooit stopt, ga ik ook weg. Want zo zijn we wel met elkaar vergroeid." Ook zijn tegenspeler is het daarmee eens. "Dat geldt voor mij ook wel", aldus Marly.

Marly is niet de enige tegenspeler met wie Everon (Bing) een romance heeft gehad in de soap. In de video hieronder vertelt de GTST-acteur er meer over. 

Het GTST Magazine ligt nu in de schappen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!