Marco Kroon, Caroline van Eeden, Imanuelle Grives, Victor Reinier en Rintje Ritsma Beeld © SBS/Talpa

Alle hens aan dek-kijkers jaloers op zeiltocht van BN'ers

09 november 2020 21:27

In 'Alle hens aan dek' maken Imanuelle Grives (35), Caroline van Eeden (59), Victor Reinier (57), Rintje Ritsma (50) en Marco Kroon (50) maar liefst 17 dagen op een zeiltocht. De BN'ers gaan onder leiding van schipper Hans Bouscholte de Noordelijke Oceaanroute afleggen en dat is een droom om te zien, vinden de kijkers.

"Zeilen is het mooiste wat er is"

De BN'ers gaan het zeilavontuur van hun leven aan in Alle hens aan dek. Het vijftal reist, samen met schipper Hans, van Las Palmas recht door de Atlantische oceaan, met als eindbestemming Nederland. Hoewel het een behoorlijke leerschool is voor Imanuelle, Caroline, Victor, Rintje en Marco, kunnen ze niet wachten om te vertrekken. Er komt wat bij kijken, maar het belooft spectaculair te worden. En de kijkers thuis loeren vanaf de bank met jaloezie mee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henny Huisman bedankte voor Alle hens aan dek

'Ik ben jaloers. Zou zó graag meegaan! Zeilen is het mooiste wat er is', meldt één liefhebber bijvoorbeeld. Een andere kijker denkt dat het een 'mooi avontuur' zal worden en kijkt met smart toe. Niet iedereen denkt daar hetzelfde over. 'Waarom zou je dit doen?' vraagt één kijker zich af. Ook vinden sommigen het wennen na alle 'hysterie' die normaal gesproken op maandag te zien is in Chateau Meiland. 'Je mist toch Martien', stelt de kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives: 'Iedereen maakt hele heftige dingen mee'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Caroline eiste meer en meer geld van Martien Meiland'

Caroline was voorheen nog te zien in Chateau Meiland, maar na een publieke breuk met de familie verhuisde zij vroegtijdig terug naar Nederland. In de video hieronder zie je hoe dat er aan toe ging. 

Alle hens aan dek is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6 en hier terug te kijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!