Jaap Reesema Beeld © ANP

Jaap Reesema krijgt compliment van jeugdheld Marco Borsato

09 november 2020 22:03

Jaap Reesema (36), ook wel bekend als Jack Reese, heeft een compliment gekregen van zijn jeugdheld Marco Borsato (53). Voor zijn nieuwe lied 'Nu wij niet meer praten', dat hij samen met de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs (19) uitbracht, stuurde Marco hem een berichtje. Dat vertelt Jaap Reesema maandag tijdens de 'Coen en Sander Show' op Radio 538.

"Wat een prachtig liedje, top"

"Wat een prachtig liedje, top," zou Marco hebben geschreven aan Reesema. Het bericht van Borsato, die sinds de scheiding met Leontien weinig publiekelijk van zich heeft laten horen, ontroerde de zanger. "Ik heb een klein traantje gelaten, dat deed me wel echt veel. Hij is echt een voorbeeld voor me."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jaap Reesema is er nu ook voor de kleintjes

In het lied verwijst Reesema, bekend geworden door The X Factor, ook naar zijn jeugdheld. "Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco, tot de buurman klaagt", is de eerste regel van 'Nu wij niet meer praten'.

Het lied, dat in België al vier weken in de top tien van de Vlaamse Ultratop staat, is door Coen en Sander tot Harde Schijf verklaard. Dit betekent dat het de aankomende week extra vaak op de radiozender te horen zal zijn.

Jaap en zijn liefde Kim Kötter (38) maakten onlangs bekend dat ze voor de derde keer ouders worden. Daar zie je alles over in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!