Emma Deckers, Richard Krajicek, Daphne Deckers en Alec Deckers Beeld © ANP

Daphne Deckers deelt throwbackfoto ter ere van verjaardag

10 november 2020 16:49

Het is feest in huize Deckers! Daphne is een jaartje ouder geworden en wordt daarom flink verwend door haar gezin. Dat is te zien op de Instagrampagina van het voormalige model.

"Vandaag ben ik jarig!"

Er zal een behoorlijke grote taart voor Daphne klaar hebben gestaan vandaag: ze mag namelijk 52 kaarsjes uitblazen. Het gezin van de tv-persoonlijkheid laat dat moment niet zomaar voorbijgaan en zet haar in het zonnetje. Daphne laat weten dat haar dochter Emma, diens vriend Oscar en haar man Richard de keuken versierd hebben en dat haar zoon Alec en zijn vriendin Ellia de roereitjes en English pancakes hebben verzorgd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers geeft update na spoedopname in ziekenhuis

Wie jarig is, trakteert. Dat is Daphne zeker niet vergeten. Voor de gelegenheid plaatst ze een foto uit de oude doos. 'Schuifspeldjes zijn weer mode. Als je maar lang genoeg wacht', geint ze bij een kiekje van toen ze nog een meisje was. 'Vandaag ben ik jarig!' voegt ze eraan toe. Daphne kan rekenen op een heleboel felicitaties van haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers wilde geen inspraak op boekverfilming

Daphne is niet alleen regelmatig op tv te zien, maar schrijft er ook op los. Onlangs ging haar allereerste boekverfilming Alles is zoals het zou moeten zijn in première. Hoewel dit een hoogtepunt in haar carrière was, ging bijna alle aandacht naar de billen van Jan Kooijman. Die waren namelijk in vol ornaat te bewonderen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!