Beeld © Netflix

Undercover-kijkers smullen van finale, 'maar wel te weinig Ferry'

10 november 2020 18:02

Na tien bloedstollende afleveringen van 'Undercover', moeten de fans het weer een tijdje zonder doen. Afgelopen zondag was de laatste aflevering te zien en de kijkers zaten op het puntje van hun stoel. Toch klinkt er ook kritiek.

"Echt een totaal andere serie dan de eerste"

Let op: bevat spoilers.

In het eerste seizoen van Undercover zagen we hoe undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) proberen te pakken. Niet alleen de undercoveractie was een succes, maar ook de serie kreeg veel lof. Nu het tweede seizoen erop zit, hebben de fans wel een kanttekening: ze willen nog meer Ferry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk meer Ferry en Daniëlle in nieuwe Undercover-aflevering

In het tweede seizoen is te zien hoe Bob achter de broers Laurent en JP Berger gaat. Deze undercoveractie is echter met een persoonlijk tintje en Bob verliest zich in zijn rol en gaat steeds verder. Ondertussen zit Ferry in de gevangenis, maar zet tegelijkertijd Bob onder druk. Frank Lammers is echter vrij weinig te zien in de serie, en dat vinden de fans toch jammer. Op Twitter noemt men het 'een goede serie, maar totaal anders dan de eerste'. 'Helaas Ferry wel gemist', schrijft weer een andere.

Gelukkig weet het tweede seizoen ook veel goed te maken. 'Dit maakte alles goed', zo laat een van de kijkers weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Undercover seizoen 3 van start gegaan

Voor de Ferry-fans is er gelukkig ook goed nieuws, want het personage krijgt een eigen film op Netflix. Ook het derde seizoen van Undercover staat al in de startblokken. Het is niet de eerste keer dat er kritiek klinkt op dit seizoen, Elise Schaap reageerde er eerder al op. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!