Beeld © RTL Boulevard/Love Check-up

Rowéna en Stenn van Love Island wéér uit elkaar

10 november 2020 20:28

Een knipperlicht relatie is misschien nogal zacht uitgedrukt voor 'Love Island'-deelnemers Rowena en Stenn. De twee hebben weer een punt achter hun relatie gezet, maar dit keer lijkt het menens te zijn.

"Ik wil mededelen dat het tussen Rowéna en mij definitief voorbij is"

Het is niet de eerste keer dat de vonk tussen de twee gedoofd lijkt te zijn. Een paar maanden geleden lieten ze al weten dat het nu echt over was, maar ze hebben elkaar toch weer gevonden. Toch is het nu écht over voor het stel.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hebben Love Island-Rowéna en Stenn spijt van seks op tv?

Stenn voelde zich genoodzaakt om op zijn Instagram Stories tekst en uitleg te geven. 'Voor alle duidelijkheid wil ik mededelen dat het tussen Rowéna en mij definitief voorbij is.' Doordat Denzel en Alexandra eerder deze maand al bekend maakte een punt achter de relatie te hebben gezet, zijn er geen koppels uit het eerste seizoen van Love Island meer samen.

Hoewel Stenn eerst het geluk leek te hebben gevonden bij Chey, kon hij bij de spontane Rowéna toch meer zichzelf zijn. Vlak na de opnames van Love Island deden ze in Love Check-Up nog een boekje open over hun liefdesleven samen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!