Beeld © RTL

Kijkers huiveren door manipulatieve ex in Zeeman confronteert: stalkers

10 november 2020 21:56

Thijs Zeeman is met 'Zeeman confronteert: stalkers' begonnen aan zijn eerste RTL-programma. Al in de eerste aflevering is het raak als de kijkers zien hoe de ex van Mirthe van geen ophouden weet.

"Wat een zieke gast"

Myrthe wordt al ruim 7 maanden gestalkt door haar ex-vriend. Een pathologische leugenaar die iedereen wijsmaakt dat hij privé-piloot voor de rich and famous is. Als Myrthe erachter komt dat er niets van zijn verhalen klopt, verbreekt ze de relatie. Sindsdien leeft Myrthe in constante angst en moet zelfs haar omgeving het ontgelden. Thijs probeert haar ex voor eens en altijd te stoppen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Peter R: 'Thijs Zeeman moet uitkijken met zijn stalkerprogramma'

Omdat ze doodsbang is, loopt ze dag en nacht met een zogeheten alarm-knop om. "Ik kan niet zonder alarmknop over straat. Ben de hele tijd bang dat hij mij iets aandoet", vertelt ze aan Thijs.

Thijs probeert de man in kwestie aan de tand te voelen, maar daar zit hij niet op te wachten. Hij doet snel zijn capuchon op en stapt in zijn auto.De kijkers reageren geschokt op dit verhaal. 'Dit is toch eng', schrijft een van de kijkers op Twitter. 'Wat een zieke gast', schrijft weer een andere kijker.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Thijs Zeeman: Als Frank Masmeijer is gevlucht is dat oliedom

Zeeman confronteert: stalkers is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Alles over dit nieuwe programma zie je hieronder.

Peter R: 'Thijs Zeeman moet uitkijken met zijn stalkerprogramma'

05:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!