Geraldine Kemper en Maan Beeld © ANP

Geraldine Kemper en Maan imponeren met pure selfie

11 november 2020 11:30

Voor de nieuwste editie van '&C' gaat niet alleen Chantal Janzen (41) voor puur natuur. De presentatrice heeft een paar BN'ers opgetrommeld om ook zonder make-up op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Geraldine Kemper (30) is er één van en maakt diepe indruk met haar selfie.

"Je bent mooi zoals je bent"

Geraldine is niet vies van een likje make-up, maar laat de boel de boel voor &C. Dat vond ze 'eerst een beetje onwennig maar uiteindelijk heerlijk', verklaart ze op Instagram. 'Je bent mooi zoals je bent', vertelt ze aan haar volgers. En dat valt goed in de smaak. 'Mooie lieve leuke talentvolle Gerrie', vindt Chantal. 'Natuurlijke schoonheid', vindt een ander. 'Prachtig', 'Wauw' en 'Knapperd', klinkt het verder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftige verhaal Jorien in Geraldine en de vrouwen raakt kijker

Ook zangeres Maan liet zich van haar meest natuurlijke kant zien voor het blad. Hoewel ze zich wel vaker toont zonder 'opsmuk', vond ze het toch 'best een beetje spannend' om deze foto te delen. 'Omarm je mooie pure zelf en zie make-up alleen als een extraatje als je daar zin in hebt. Jij bent de mooiste basis die er is', spreekt ze haar volgers moed in. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan laat zich uit over ex-vriendje en liefdesleven

Chantals nieuwste tijdschrift staat helemaal in het teken van au naturel door het leven gaan. Wie daar ook groot voorstander van is, is haar BFF Leco van Zadelhoff. Hij hoopt dat zijn goede vriendin de botox en fillers voor altijd achterwege laat. Ze vertellen erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!