Beeld © The CW

Nieuwe Gossip Girl-cast voor het eerst samen gespot

11 november 2020 12:25

Hey Upper East Siders, de nieuwe cast van 'Gossip Girl' is voor het eerst gesignaleerd op de trappen van het MET Museum. Geen Serena, Blair en Chuck dit keer, maar een heel nieuw groepje verwende tieners dat New York onveilig gaat maken.

"Er was weinig representatie in de eerste serie"

Wie geen genoeg kan krijgen van Gossip Girl wordt binnenkort beloond met gloednieuwe afleveringen. Helaas zonder Serena en de gang, maar met een nieuwe cast. Het groepje 'tieners' is voor het eerst gespot tijdens de opnames van de reboot. Daarop zijn hoofdrolspelers Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Thomas Doherty, Eli Brown, Jordan Alexander, Savannah Lee Smith en Zion Moreno te zien. Daarnaast hebben de acteurs Jason Gotay en Adam Chanler Berat een rolletje weten te bemachtigen. De beroemde stem van Gossip Girl wordt wéér ingesproken door Kristen Bell.  

(VLNR) Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Thomas Doherty, Eli Brown, Jordan Alexander, Savannah Lee Smith en Zion Moreno voor de nieuwe 'Gossip Girl'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

You know you love it: opnames Gossip Girl-reboot begonnen

Ook zal Gossip Girl dit keer wat anders in elkaar steken, vertelde schrijver Joshua Safran tijdens Vulture Festival. "Er was weinig representatie in de eerste serie", verklaarde hij. "Deze keer hebben we ervoor gekozen dat de hoofdrolspelers niet allemaal wit zijn. Bovendien zal er veel meer queer-content te zien zijn." Het nieuwe verhaal speelt zich acht jaar na het einde van de originele show af. De school van de tieners, Constance Billard, is niet veranderd. Wanneer de reboot in première gaat, is onbekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!