Kailyn in 'Teen Mom' Beeld © MTV/Viacom

Kailyn uit Teen Mom wilde vierde kindje aborteren

11 november 2020 14:44

Kailyn Lowry (28) werd afgelopen juli voor de vierde keer moeder van een zoontje, Creed. Deze kreeg de 'Teen Mom'-ster met haar ex-vriend Chris Lopez, waar ze eerder al zoontje Lux mee verwelkomde. Door hun instabiele relatie overwoog ze een abortus te plegen. Het ging zelfs zo ver dat ze al een afspraak had staan bij een kliniek, onthult ze in de MTV-realityshow.

"Ik heb dit gevoel niet eerder gehad bij een zwangerschap"

Kailyn stond voor een lastige keuze. Toen de Teen Mom-ster voor de tweede keer zwanger werd van haar ex-vriend Chris, wist ze niet of ze het kindje wilde houden. En dat heeft alles te maken met hun 'giftige' relatie, laat ze weten in haar realityshow. "Ik overwoog een abortus en ging naar mijn afspraak bij de kliniek", vertelt ze openhartig. "Maar toen werd er een echo gemaakt en toen voelde ik gelijk de connectie met mijn baby. Toen wist ik gelijk dat een abortus niets voor mij was." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom gearresteerd na slaan ex-vriend

De realityster was zo zeker van haar zaak, dat ze mensen had voorgelogen over de abortus. "Ik vertelde dat ik een miskraam had gehad, omdat ik dacht dat ik door zou gaan met de abortus", biecht Kailyn op. "Ik heb dit gevoel niet eerder gehad bij een zwangerschap." Verder benadrukt de Teen Mom-persoonlijkheid dat het 'haar keuze' is wat ze met haar lichaam doet. "Het is aan mij, dus ik moet dealen met de negatieve reacties en mensen die het niet snappen." 

In ander Teen Mom-nieuws: Kailyns collega Chelsea Houska stopt met de serie. De realityster heeft het gehad met de show en stopt na het tiende seizoen. Ze is bij lange na niet de enige die het succesvolle programma verlaat. In de video hieronder zie je waarom Jenelle door MTV uit Teen Mom werd geknikkerd. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex-vriend dwong Kailyn uit Teen Mom vaderschapstest te doen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!