Oprah Winfrey en Barack Obama Beeld © Getty Images

Oprah Winfrey ontvangt Barack Obama in nieuwe serie

12 november 2020 01:55

In haar interviewreeks 'The Oprah Conversation' ontvangt Oprah Winfrey (66) volgende week oud-president Barack Obama (59). Hij zal daarin 'A Promised Land' bespreken, de memoires die hij deze maand uitbrengt over zijn tijd in het Witte Huis.

"Dit boek was het wachten waard"

Uit de persverklaring van Apple TV+, dat The Oprah Conversation uitzendt, wordt niet duidelijk of de opnames van het interview hebben plaatsgevonden voor of na de presidentsverkiezingen. Het is dus ook niet bekend of Obama in het gesprek uitweidt over de winst van zijn voormalig vice-president Joe Biden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah Winfrey en Brad Pitt slaan handen ineen

A Promised Land komt uit in 25 talen, waaronder het Nederlands. "Dit boek was het wachten waard", verklaart Oprah woensdag in een statement. "Iedereen die het zal lezen wordt meegevoerd naar de Oval Office, de Cabinet Room, de Situation Room en soms zelfs naar de slaapkamer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah wil dat haar personeel stemt: geeft hen een vrije dag

In september twitterde Obama: "Er gaat niets boven het gevoel een boek af te ronden, en ik ben erg trots op dit werk. In A Promised Land probeer ik een eerlijk beeld te geven van mijn presidentschap, de zaken waarmee we als land moeten dealen en hoe we onze verschillen kunnen vieren en de democratie kunnen laten werken voor iedereen."

A Promised Land komt uit op 17 november, dan is ook de uitzending met Obama te zien in The Oprah Conversation.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!