Sound of Music Beeld © ANP

The Sound of Music keert terug in de Nederlandse theaters

12 november 2020 11:53

Producent Stage Entertainment brengt in het seizoen 2021-2022 de musical 'The Sound of Music' weer naar het theater. De voorstelling zal dan op tournee gaan door Nederland. De bekende titel biedt de mogelijkheden om, mocht dat nog nodig zijn, coronaproof met een beperkte zaalbezetting te spelen.

Dat laat algemeen directeur Albert Verlinde weten. Het is de laatste titel die Verlinde namens Stage Entertainment aankondigt, hij neemt 1 december afscheid van het bedrijf. Bij zijn aantreden in 2015, toen zijn onderneming samenging met Stage Entertainment, was The Sound of Music de eerste voorstelling die Verlinde voor het bedrijf produceerde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Connie Witteman laat zich uit over ruzie met Albert Verlinde

Details over de start van de kaartverkoop en première worden later bekendgemaakt. The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!