Beeld © ANP

Sander Schimmelpenninck zou Alexia-uitspraak nu wegknippen

12 november 2020 13:47

Sander Schimmelpenninck (36) kreeg het afgelopen zomer zwaar te verduren nadat hij in 'De Zelfspodcast' bepaalde uitspraken deed over prinses Alexia (15). Zo noemde hij haar 'de lekkerste' van de drie prinsesjes. Daardoor ontving hij zelfs doodsbedreigingen. Gisteren in 'Beau' werd Sander weer met die uitspraken geconfronteerd.

"We luisteren inmiddels met een team van vijf mensen die uitzendingen"

Voordat Sander deze dingen over Alexia zei, lagen hij en goede vriend en podcast-collega Jaap Reesema al eens onder vuur door pittige uitspraken die ze over Yolanthe Cabau deden. "Wat heel belangrijk is bij een podcast is dat je moet begrijpen dat het de authenticiteit van het medium is. Wij praten echt zoals twee vrienden met elkaar praten", gaf Sander gisteren aan in Beau.

Met terugwerkende kracht zou Sander de situatie echter toch wat anders aan hebben gepakt. "We zouden het er nu uit hebben gehaald. We luisteren inmiddels met een team van vijf mensen die uitzendingen. Dat Alexia-verhaal is daar doorheen gekomen. Dat vond niemand erg en de 200.000 luisteraars die die week hebben geluisterd ook niet, totdat bepaalde mensen daarover begonnen te zeuren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Schimmelpenninck met dood bedreigd na Alexia-uitspraak

Niet alleen Sander Schimmelpenninck vindt prinses Alexia een schoonheid. Dit Argentijnse magazine plaatste de Nederlandse prinses namelijk prominent op hun voorpagina:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!