Dj Tiësto trotse vader geworden van dochtertje

12 november 2020 18:19

Heugelijk nieuws voor Tiësto. De 51-jarige dj is voor het eerst vader geworden, zo laat hij weten op Instagram. Hij en zijn vrouw Annika (24) hebben een dochtertje mogen verwelkomen.

"Ze laat mij dingen voelen waarvan ik niet wist dat ik die kon voelen"

'Maak kennis met mijn dochter Viola Margreet Verwest', schrijft Thijs, zoals de dj echt heet, op Instagram. 'Ze laat mij dingen voelen waarvan ik niet wist dat ik die kon voelen. Haar moeder Annika is een kampioen. Hoe kun je er zo goed uitzien, zo vlak na de bevalling?'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiësto vindt het belangrijk om dochter Nederlands te leren

Tiësto en Annika zijn vorig jaar nog in het huwelijksbootje gestapt. De twee leerden elkaar in 2015 kennen in een restaurant in New York en de vonk sloeg gelijk over. Drie jaar later besloot Thijs om door zijn knieën te gaan voor zijn Annika, zo vertelt ze tegenover Vogue. “We waren op vakantie in de Maldiven en Thijs wilde het aanzoek doen tijdens de perfecte zonsondergang. Helaas regende het ontzettend hard de eerste negen dagen dat wij er waren. Op de laatste dag werd het gelukkig beter en trok Thijs alles uit de kast en huurde een heel restaurant af. Ik dacht dat we romantisch uit eten zouden, maar toen we aankwamen wist ik al dat er iets ging gebeuren. (…) Ik denk dat we allebei zo enthousiast en nerveus waren dat hij, zodra we daar waren, gelijk door zijn knieën ging. Het was heel romantisch.”  

Een dolgelukkige Thijs vertelde uitgebreid over zijn huwelijk, dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!