Beeld © ANP

Taylor Swift doet zeldzaam boekje open over haar relatie

14 november 2020 00:05

Taylor Swift (30) doet een boekje open over haar relatie in gesprek met Paul McCartney (70). De zangeres, die zich weinig uitlaat over vriend en acteur Joe Alwyn (29), vertelt over haar liefdesleven aan de Beatles-legende in 'Rolling Stone'.

"Ik heb sindsdien keuzes gemaakt waardoor mijn leven nu meer als echt voelt, en minder als een verhaallijn voor in de tabloids"

"Het kan zo eng zijn als je verliefd wordt op iemand, al helemaal als je iemand ontmoet die een heel normaal leventje leidt," vertelt Swift. Ze vindt het lastig om haar persoonlijke en privéleven te combineren. "Ik kan niet controleren of er twintig fotografen in de bosjes liggen, of ze onze auto volgen en ons leven onderscheppen. Ik heb geen controle over de rare koppen in het nieuws morgen", legt ze uit aan McCartney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift: 'Mogelijk kattenharen op gesigneerde cd's'

Maar de zangeres, die inmiddels vier jaar samen is met Alwyn, laat zich niet meer zo beïnvloeden door de media sinds ze in een relatie zit. "Ik heb sindsdien keuzes gemaakt waardoor mijn leven nu meer als echt voelt, en minder als een verhaallijn voor in de tabloids", zegt Swift.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noel Gallagher gaat tekeer over 'saaie' Ed Sheeran en Taylor Swift

Haar nieuwste album, dat in juli verschenen is, maakte de tongen flink los over de seksuele geaardheid van de zangeres. In het liefdesliedje 'Betty', dat op de plaat Folklore staat, bezingt Taylor de liefde voor een vrouwelijk klasgenootje Betty. Swift heeft nooit gereageerd op de speculaties.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!