Beeld © ANP

Astrid Joosten heeft huwelijk uitgesteld

14 november 2020 09:23

Astrid Joosten (62) heeft haar huwelijk moeten verplaatsen. De presentatrice zou eigenlijk in juni trouwen met haar vriend Rob Peters maar net als bij vele andere verloofde koppels dit jaar gooide de coronacrisis roet in het eten.

"Zonder corona was ik al maanden getrouwd!"

Rob ging afgelopen winter tijdens een safari in Afrika op zijn knieën. "We zaten op het strand te eten, en opeens zat hij op zijn knie naast me, met een ring. Hij was er zo zeker van dat hij met mij oud wil worden, dat hij dacht: ik laat een mooie ring maken, trek de stoute schoenen aan en vraag haar", blikt Astrid terug in De Telegraaf-bijlage Vrouw.

Het aanzoek kwam als een verrassing voor de 62-jarige presentatrice. "Ik zag het helemaal niet aankomen en was natuurlijk geëmotioneerd. Maar het voelt zo goed tussen ons dat ik alleen maar volmondig ‘ja’ kon zeggen. Trouwen is zo’n bezegeling van wat wij samen hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten rekende niet meer op nieuwe grote liefde

De bruiloft in juni was al helemaal gepland. "De kaarten waren al rondgestuurd, mijn jurk was uitgezocht, alles was klaar. Maar toen kwam corona en hebben we het verzet naar september. Uiteindelijk hebben we die datum ook weer gecanceld, want het was nog steeds niet mogelijk om een beetje op een gezellige manier te trouwen. Wij willen wel door iedereen gefeliciteerd en gezoend kunnen worden."

Het koppel heeft nog geen nieuwe datum. "Maar het zal zeker volgend jaar zijn. Zonder corona was ik al maanden getrouwd!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten vindt doodgaan niet eng

Astrid is twee jaar samen met Rob. De presentatrice verloor in 2012 haar man Willem Ennes aan alvleesklierkanker. Met hem was ze meer dan twintig jaar samen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!