Beeld © ANP

Brad Pitt wint bizarre rechtszaak rond 'Brad Pitt'

14 november 2020 10:00

Brad Pitt (56) heeft een rechtszaak gewonnen van een vrouw die hem ervan beschuldigde te weinig te doen tegen bedriegers die op hem lijken. Zakenvrouw Kelli Christina werd voor 40.000 dollar opgelicht door iemand die zich voordeed als de acteur. De echte Brad Pitt had meer moeten doen om zijn fans voor dat soort mensen te beschermen, zo vindt de vrouw.

"Brad Pitt negeerde al mijn problemen"

Christina werd online benaderd door iemand voor een reeks liefdadigheidsbijeenkomsten, georganiseerd door Pitts Make It Right Foundation. Die waren zogenaamd bedoeld voor mensen die ooit dakloos raakten door orkaan Katrina. De zakenvrouw werd gevraagd 40.000 dollar te doneren. Toen ze het geld overmaakte, was de bedrieger met de noorderzon vertrokken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah Winfrey en Brad Pitt slaan handen ineen

Toen Christina achter het bedrog kwam, besloot ze de acteur te benaderen. Maar die gaf geen gehoor, en dat neemt ze hem kwalijk. "Brad Pitt negeerde al mijn problemen", verklaarde de vrouw.

De rechter veegde haar beschuldigingen van tafel en gaf Brad Pitt gelijk. Christina overweegt nu een project te starten die dergelijke internetoplichterij moet tegengaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt na drie maanden alweer vrijgezel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!