Beeld © RTL

Chantal, Ruben en Carlo zijn de nieuwe K3 in Oh, Wat Een Jaar!

15 november 2020 08:39

Gisteravond was alweer de tweede aflevering van 'Oh, Wat Een Jaar!' met Chantal Janzen (41) als presentatrice. In het programma wordt de presentatrice ondersteund door Ruben Nicolai (45) en Carlo Boszhard (51). De drie zetten gisteren samen een spetterend optreden van K3 neer.

"Ruben, Chantal en Carlo als K3. Woooow!"

Een vast onderdeel van het programma is al jarenlang de muziekmedley met de populairste muziek uit het jaar dat die keer centraal staat. Dit keer ging het allemaal om het jaar 2000. Eén van de liedjes die werd gezongen was 'Heyah Mama' van K3. En hoewel iedereen het nummer natuurlijk al jaren kent, brengen Chantal, Carlo en Ruben het met verve. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers genieten van frisse Chantal Janzen in Oh, Wat Een Jaar!

De kijkers thuis genoten ook van dit moment in de aflevering. Iemand is zelfs zo enthousiast dat ze binnenkort een concert van de nieuwe K3 verwacht, grapt diegene op Twitter. Een ander is ook erg onder de indruk van het optreden. 'Ruben, Chantal en Carlo als K3. Woooow!'

Voordat het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! überhaupt op televisie te zien was, ging er flink wat gedoe aan vooraf, omdat Chantal het stokje overnam van voormalig RTL-collega Linda de Mol. In de video hieronder vertelt Chantal hoe de vork in de steel zit bij haar en Linda.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!