Beeld © ANP

Lil' Kleine haalt zich woede op de hals van StukTV-kijkers

15 november 2020 13:35

Lil' Kleine (26) heeft zichzelf niet populair gemaakt bij de fans van het online programma 'Jachtseizoen'. In de meest recente uitzending, waarin hij te gast was, lapte hij de regels meerdere malen aan zijn laars. En dat wordt hem niet in dank afgenomen.

"Echt niet eerlijk"

In het programma Jachtseizoen is het de bedoeling dat de 'boef', in dit geval Lil' Kleine dus, vier uur lang uit de handen blijft van de achtervolgers; de jongens van StukTV. Daarbij gelden bepaalde regels, zoals dat je maximaal twintig minuten in hetzelfde vervoersmiddel mag blijven zitten. Daar had de rapper maling aan en dat viel niet goed bij de kijkers. "Echt een stomme aflevering", reageert iemand onder de video op YouTube. "Puur doordat hij de hele tijd valsspeelt." Een ander: "Echt waardeloos."

De negatieve reacties onder de video zijn de heren van StukTV niet onopgemerkt gebleven en zij besloten dan ook gehoor te geven aan hun fans. Ze hebben Lil' Kleine gediskwalificeerd en dus doet hij niet meer mee in de race. Dat besluit krijgt dan weer veel bijval van de fans.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Rapper Lil' Kleine betrokken bij mishandeling'

Lil' Kleine was laatst al negatief in het nieuws toen hij de coronaregels aan zijn laars lapte. Op zijn Instagram Stories was toen te zien hoe hij het wel heel gezellig had tijdens een etentje. Je ziet de beelden hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!