Beeld © ANP

Gordon krabbelt overeind: 'Met dank aan traumatherapie'

15 november 2020 18:19

Gordon (52) beleefde eind september de schrik van zijn leven toen hij op gewelddadige wijze werd beroofd in zijn huis in Amsterdam. De volgend dag bleek hij ook nog positief getest op corona, het virus dat ervoor zorgt dat zijn horecazaken al maanden niet de gebruikelijke omzet draaien. Toch ziet Gordon het nu weer allemaal wat rooskleuriger in, vertelt hij aan 'De Telegraaf'.

"Het was klap op klap"

Gordon maakt het nu steeds beter. "Met dank aan traumatherapie", vertelt de presentator aan De Telegraaf. "Ik klim vanuit de kelder weer omhoog en heb zelfs mijn nieuwe single 'De Heling' uitgebracht. Maar het was klap op klap met de overval en corona, mentaal én fysiek."

De presentator riep na het uitbreken van het corona virus al vrij snel dat het virus zijn dood zou worden, mocht hij het krijgen. Door zijn auto-immuunziektes en reuma valt hij namelijk in de risicogroep. "Maar op een kuchje na had ik nauwelijks klachten", aldus Gordon.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers gieren om Gordon als Donald Trump in Even Tot Hier

De zwaarste klap was uiteindelijk toch de overval. Dat hakte er enorm in. "Weken heb ik niemand gezien. Al het plezier in het leven was uit me geslagen. Letterlijk en figuurlijk. Zoiets wens je niemand toe." 

Tegelijkertijd was Gordon nog bezig met het programma 100 Jaar Jong, dat hij voor Talpa maakt. De draaidagen met de 100-plussers hebben hem enorm geholpen. "Deze mensen zitten in hun eigen bubbel. Die krijgen niets mee van alle negativiteit op sociale media, de verharding in de maatschappij, de korte lontjes. Er zitten weer zulke pareltjes tussen."

In de video hieronder vertelt Gordon meer over de zware tijd die presentator achter de rug heeft. En hoe hij daar weer bovenop hoopt te komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!