Beeld © Videoland

Quentin over thuisbevalling Channah: 'Dat ik dit heb overleefd'

16 november 2020 13:44

Het kwam niet alleen voor de fans van Channah Koerten (26) als een grote verrassing dat ze thuis beviel, ook haar vriend Quentin zag het niet aankomen. Dat vertelt hij in zijn nieuwste vlog, waarin hij terugblikt op het tafereel.

"Het is niet te geloven"

Thuisbevallen is voor sommigen een droom, voor anderen een moetje. Bij Channah ging het allemaal opeens zo snel dat ze haar dochter in de woonkamer wierp. De realityster liet alles vastleggen voor YouTube, waarop duidelijk te zien was hoe ontdaan haar vriend Quentin was. Hij vertelt in geuren en kleuren hoe het eraan toeging in zijn eigen vlog. Zo laat hij weten dat een thuisbevalling 'niet op de planning' stond. "Het is niet te geloven. Wat een bevalling was dit zeg", vertelt Quentin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten bevallen van een dochtertje

"Het ging zo snel allemaal", gaat hij verder. "Dat ik dit heb meegemaakt, dat ik dit heb overleefd (...) Maar ze is er! Nu gaan we even genieten en kijken hoe deze dagen gaan lopen. We hebben nu opeens twee kinderen in huis, nu is het echt even genieten." Het geluk kan niet op voor de kersverse ouders, maar een naam is er nog niet voor hun dochtertje. Quentin liet op Instagram Stories weten dat er 'volgende week een video komt met de naam' op het YouTube-kanaal van Channah. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoogzwangere Channah Koerten is helemaal klaar met zwangerschap

Channahs heftige bevallingsvlog zorgde voor wat ophef. Nikkie Plessen en Miljuschka vonden het ook heftig om aan te zien en reageren in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!