Beeld © AVROTROS

Kijkers gieren het uit door Volendamse mannen in 3 sterren camping

17 november 2020 21:26

In 'De 3 sterren camping' proberen Nick, Simon en Kees verschillende BN'ers een rustgevende dag te geven. Ditmaal waren de 3JS, Berget Lewis en YouTuber Kalvijn te gast. Jan Dulles van de 3J's kon rekenen op flink wat positieve reacties.

"Ik ruim nog liever een nertsenfokkerij"

Kalvijn gaat volledig uit zijn comfort zone en besluit ook een moppie te zingen. Hij brengt het nummer 'Het Regent Zonnestralen' ten gehore, onder begeleiding van de overige gasten. Ook Berget Lewis bewijst maar weer eens wat ze kan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers vol lof over camping-programma van Nick, Simon en Kees

Ook de heren van de 3JS laten van zich horen. Zij laten het nummer 'Het Kind in Mij' horen, waar ook iedereen aan meewerkt. Zo moet Kees Tol op een gegeven moment voor een break zorgen, maar dat zorgt alleen maar voor hilariteit als hij niet weet wat hij moet doen. Ook een puzzeltocht zorgt voor de nodige lachers als de neven Kees en Jan er allesbehalve zin in hebben. "Ik ruim nog liever een nertsenfokkerij", klaagt Jan.

De kijker genieten vooral van de chemie tussen de gasten en vooral tussen de Volendamse heren. 'Zet ze in een programma, en het wordt fantastisch', twittert een. 'Geef me meer programma's met Nick, Simon, Kees & de 3J's', aldus een andere kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Moe, zweten en hoofdpijn: Jan Dulles flink ziek door corona

Jan Dulles was onlangs nog dé grote verrassing van The Masked Singer. Hieronder vertelt hij er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!