Bracha van Doesburgh in 'De Familie Claus' Beeld © Netflix

Yes! Trailer Nederlandse Netflix-film belooft kerstwonder

18 november 2020 11:52

De magische decembermaand staat weer voor de deur en Netflix speelt in op je kerstgevoelens met de film 'De Familie Claus'. De eerste trailer voor de Nederlandse film laat je al helemaal in de feeststemming komen.

Het wordt een gezellige kerst bij Netflix, dus zet de glühwein en kaasfondue maar vast klaar. De streamingdienst heeft namelijk zojuist de trailer voor de film De Familie Claus uitgebracht. In de familiefilm volgen we Jules, die niets moet weten van de feestdagen. Sinds het overlijden van zijn vader kan hij de 'mooiste tijd van het jaar' niet meer waarderen. Wanneer hij een magische sneeuwbol vindt, gaat hij op avontuur door de hele wereld. En daar komt hij tot een bijzondere ontdekking: zijn opa is de kerstman!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De heerlijke kerstfilm Holidate is nu al te zien bij Netflix

Doordat zijn grootvader zijn been breekt, moet Jules het tijdelijk van hem overnemen. Een dilemma natuurlijk, want Jules is helemaal geen fan van kerst. Hij zal er alles aan moeten doen om in de stemming te komen en de feestdagen te redden. De Familie Claus met Bracha van Doesburgh, Jan Decleir en het jonge acteertalent Mo Bakker is vanaf 7 december te zien op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!